Forfatterdrømmen - realistisk?

W7 PRODUKTER – Er de det værd?

b0eae37c-4f12-44a8-9d00-e9366e546c0a

God aften og velkommen tilbage her på bloggen 🙂

Så jeg har længe brugt diverse w7 produkter, da de prismæssigt er det mest affordable for mig selv. Og så tænkte jeg på, at i sikkert godt kunne bruge et lille review på dem, så jeg har udvalgt nogen forskellige w7 produkter.

Dette blogindlæg er ikke sponsoreret 😉

 

W7 Lemon Meringue Anti-Red Eyelid Primer.

Så jeg har for omkring en halv måned siden købt denne eyelid primer, men faktisk har jeg aldrig brugt den som primer. I stedet har jeg faktisk fundet ud af, at den er god til at dække mine rander under øjnene som jeg struggler meget med. Hvis man blander Lemon Meringue med de helt rigtige produkter giver den faktisk et godt resultat i forhold til hvor billig den er.

Lemon Meringue

 

W7 Absolutely Waterproof + W7 Absolute Lashes

Jeg har prøvet mange af W7’s mascaraer, og ofte har jeg ikke været tilfreds. Jeg synes de klumper meget – især W7 Absolutely Waterproof. De har desuden ikke lagt sig pænt på mine vipper. Hvis jeg dog skulle sige noget her, er det at jeg bedre kunne lide W7 Absolute Lashes i forhold til W7 Absolutely Waterproof. Den er også en dupe på theyre real mascara fra Benefit hvis jeg husker korrekt. Ikke at det ændrer så meget på kvaliteten, som kunne være meget bedre. Men nu er prisen også i den gode ende, så man må jeg få hvad man betaler for.

Absolutely Waterproof

Absolute Lashes

 

Et lidt kort review, men kunne i tænke jer flere W7 review fra mig? Så må i meget gerne skrive det i kommentarerne, så laver jeg et til review xoxo LineaLivCeleste 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forfatterdrømmen - realistisk?