Velkommen!

Velkommen!

Hej alle sammen, og velkommen til denne blog – på den her blog vil jeg skrive løst og fast om hvad end der nu falder mig på hjerte. Somme tider vil det være om mit liv, andre gange vil det være indlæg, der lægger op til en god debat og nogen tredje gange kunne det være om noget der undrer mig. Som i kan fornemme er emnerne mangt og meget, og det vil være en meget bredspektret blog uden at begrænse mig selv til et bestemt emne. Det bliver da også alt for kedeligt, synes i ikke?

Som nogen måske vil opdage, havde jeg også en blog på min onkels domæne, men der skete nogen tekniske fejl, så lige nu laver jeg en blog her, og så kan jeg altid (hvis det kommer op at køre igen) skrive på to blogs.

Men for kort at introducere mig selv kan i her få nogen facts om mig:

Mit fornavne og mine mellemnavne er Linea Liv Celeste. Jeg har undladt at skrive mit efternavn.

Jeg er 17 år gammel, og den 3 juni 2018 bliver jeg 18 år – og derved myndig :p

Jeg elsker at skrive både blogs men minsandten også bøger, og drømmen er at blive udgivet forfatter. Derudover går jeg på uddannelse som kokkeelev på nuværende tidspunkt.

Håber det var nok for nu 🙂 xoxo LineaLivCeleste

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen!